Semua produk diposkan dalam bungkusan yang plain, tidak ada notis mengenai kandungan. Semua gambar pada kotak produk akan ditutup secara diskrit agar privasi anda terjamin. Pihak kurier juga tidak mengetahui kandungan bungkusan.taran luar negara.

20121217

Sila hubungi laman FB

Pemberitahuan

Untuk sesiapa yang berminat atau ingin tanya lebih lanjut atau ingin membuat tempahan,
sila hantarkan private message di laman facebook Cara Melancap
kerana e-mail kami telah dihack.

Harap maklum

http://www.facebook.com/pages/Cara-Melancap/366351016766069

Admin

20121129

Ingin Merasa Wonder Girls/SNSD/Girls Generations

Kesemua mereka adalah berbeza, tetapi mereka semua HOT! Dapatkan gadis impian anda hari ini atau mendapatkan SEMUANYA!

Alat ni berdasarkan anatomi sebenar bintang-bintang popular Korea. Setiap inci di dalamnya berlainan, dibentuk secara direct dengan kemaluan mereka.

Bahan untuk kulit yang digunakan sangat super lembut, elastik dan ketat dan mempunyai keunikan tersendiri bergantung pada ciri-ciri dalaman setiap artis Korea ini untuk kepuasan tambahannya.

Tidak melekit, lembut dan fleksibel.

Harga 1 unit: RM 40 RM 25 (Harga Promosi)

Beli x 3:  RM 120 RM 75 M 60 (Harga Promosi)




Promosi hanya tertakluk sehingga 31 Desember 2012

20120730

Bagaimana Melancap Cara Sihat

Salu kita dengar orang kata melancap ni leh melemahkan syahwat, nanti mati pucuk awal. Meletihkan badan, merosakkan jantung. Tapi nape seks tak pulak kan? Makin mantap plak tuh. Padahal dua2 pun pancut kan....Ni la rahsianya.

First skali apa beza melancap dengan seks? Melancap bagi org laki dikaitkan dgn merangsang kemaluan sampai mencapai orgasma, sama ada dengan gosok,genggam, geser dsb. Paling biasa caranya ialah dgn gunakan tangan untuk cengkam kemaluan dan gosokkannya turun naik sampaila kemuncak.

Seks pulak memasukkan zakar ke dalam vagina pempuan dengan motion keluar masuk sampaila kemuncak. Jadi dua2 pun meggunakan aplikasi tekanan pada kemaluan untuk mencapai orgasma. Tapi kenapa melancap tak bagus?

Tahu tak korang masa kita melancap pakai tangan, kita lebih cenderung untuk mengocok laju2 supaya dapat sampai puas tu. Dan most of the time, kita lebih tekankan bahagian takuk kepala zakar daripada bahagian lain sebab kat situ paling sensitif dan cepat untuk otak kita menghantar rangsangan sentuhan erotik tadi ke otak supaya hantar tindak balas orgasma.

Kat sini la di mana silap kita, sebab tekanan yang tak sekata semasa melancap tu boleh merosakkan reseptor saraf2 kulit kepala dan bahagian yg paling kita gosok tu tadi dan akhirnya melemahkan syahwat pada masa tua. Batang kita jadi keliru sebab reseptor deria sentuan menjadi lain2 threshold nya. Masa tu, gosok kuat2 pun tak menjadi sebab susah nak naik, rangsangan jadi tak cukup kuat sebab sebahagian reseptor pada kulit yang sama dah rosak dengan aktiviti tak sekata semasa melancap.



Dan selalunya bila kawen, kita akan capai ejakulasi pramatang sebab tak pernah terasa camne cengkaman sekata yang bersifat menyedut ke dalam oleh otot2 dinding vagina org pempuan. Kalau sebelum tu masa melancap waktu belum kawen dulu, kita sibuk2 nak cepat pancut. Tapi bila dah kawen, masa tgh bersetubuh pulak, rasa nak tahan lama2 dan lambatkan pancut. Tension lak kalo terpancut awal. Tahan camne pun terkeluar jugak sebab ketatnya kemutan dinding vagina tu seperti memerah2 zakar kita dari dalam.

Ni masalah biasa bagi org muda yg belum cukup pengalaman. Lama2 bila dh biasa tibai isteri siang malam, dengan sendirinya reseptor di kulit zakar kita dirangsang secara sekata dan akhirnya beradaptasi sehingga dah terbiasa. Ni kerana aras threshold rangsangan kita semakin tinggi dengan praktis seks tadi bagi proses tindak balas orgasma berlaku. Semakin lama pengalaman semakin lama org tu beraksi. Kalo tengok cerita blue kan lama tu dorg maen tak pancut2 dan maintain keras je. Sebab dh kerja mengefuck je. Mana tak hebat kan.

Jadi bagaimana kita nak elakkan pancut awal dan mati pucuk akibat kesan melancap ni dari berlaku? 99.99% lelaki memang pernah melancap, jadi takkan semuanya akan mandul dan mati pucuk di masa tua? Macam mana pakcik2 tua masih hebat di ranjang? Ni semua begantung pada kepandaian dan kreativiti seseorang. Pekara ni private dan tak ramai org bincangkan jadi sendiri2 paham je camne nk lancap cara terbaik.

Daripada testimoni2 pembeli, ada yang melancap dengan menggenggam zakar dengan kedua belah tangan yang statik, dan buat dayungan keluar masuk seolah2 genggaman tu adalah pantat. Dan ada yang lebih kreatif pernah guna kulit pisang, getah sekerap, plastik, sarung tangan, buah-buahan, sotong, ikan, daging, tak kurang jugak yg guna botol dan paip. Ni semua barang yang membolehkan kita melancap tanpa perlu gunakan tangan. Dengan kata lain, kita cuba merealisasikan aksi seks daripada melancap semata-mata2.

Tapi ada yang rasa geli dan tak selesa gunakan bahan makanan. Jadi sebab itulah industri seks telah mencipta alat melancap berupa kemaluan pempuan sebenar untuk membenarkan aksi melancap tanpa menggunakan tangan.



Dengan menggunakan alat melancap, tekanan dikenakan secara sekata pada seluruh dinding zakar dan bukannya mengenakan atas kepala zakar semata2. Ini membolehkan kita merasai nikmat berhubungan seks sebenar. Jadi komplikasi atau kesan buruk lemah syahwat akibat melancap menggunakan tangan dapat dielakkan. Tekanan yang sekata ini juga boleh membesarkan otot2 dan tisu erektil yang mengawal ketegangan zakar. Sebab itu orang berkahwin kata, zakar mereka lebih besar selepas kerap beraksi.

Bagi yang telah berkahwin, mereka boleh stop melancap dan praktiskan hubungan dengan si isteri. Ada yang masih belum dapat atasi masalah pancut awal sehingga terpaksa menggunakan pil atau mengurut sana sini. Maka tersebarlah cerita melancap boleh melemahkan syahwat.

Tapi bagi remaja dan orang yg masih bujang pada masa kini, macam mana mereka mahu berhenti terus dari melancap untuk beberapa tahun sebelum berkahwin? Agak mustahil kan. Bagi yang tak beragama, mungkin boleh buat dengan awek masing2 tapi bagi yang konservatif, mesti agak tertekan untuk menghalang nafsu syahwat. Nak tak nak, ada masa tertentu untuk bayar bil air yang tertunggak.

Jadi daripada mengikut rentak orang dulu yang salah praktis dan teknik dalam melancap, di sini ada cara-cara bagaimana kita boleh melancap kaedah yang sihat seolah2 kita berhubungan seks walaupun masih belum berkahwin dan tak punya gf. Ikuti langkah2 di bawah:

1. Berhenti terus daripada menggunakan tangan untuk melancap. Gunakan bahan2 yang lembut berbentuk silinder untuk dijadikan sebagai vagina buatan bagi mengelakkan tekanan yang tidak sekata pada zakar sehingga merosakkan reseptor2 sentuhan pada kulit. Paling baik, belilah alat melancap berbentuk cipap, mulut, anus dsb.


2. Jangan melancap dalam keadaan rehat. Salah satu masalah ketika melancap dengan tangan, kita lebih suka buat dalam keadaan berbaring, duduk, berdiri dalam keadaan statik. Hanya tangan yang bergerak turun naik. Kita menggosok zakar laju2 dan minda menjadi aktif berfantasi sehingga sistem saraf simpatetik tinggi dan mempercepatkan degupan jantung dan meninggikan tekanan darah. Keadaan ni menghasilkan stress pada badan dalam keadaan badan sebenarnya tidak bekerja. Sepatutnya tindak balas simpatetik adalah paling baik untuk aktif ketika bersenam, bersukan, bekerja dan terutamanya semasa bersetubuh.

Setiap kali kita melancap dalam keadaan rehat, otak kita mentafsirkan keadaan stress pada badan sebagai stress pada emosi, seperti seseorang yg tengah menghadapi situasi yang cemas dan takut. Menyebabkan selepas orgasma, kita alami kemurungan, perasaan menyesal, mudah cemas, takut dan gemuruh. Ini semua komplikasi keadaan yang sama seperti orang yang selalu mengalami tekanan emosi yang jugak menghasilkan tindak balas simpatetik. Sebab itu, ini jugak salah satu faktor kenapa semasa kawin, orang tu mudah cemas dan pancut awal kerana otak telah sinonimkan seks=tekanan emosi.

Jadi, untuk elak otak kita tertipu oleh badan yang mengalami tekanan simpatetik, kita perlu elakkan rehat semasa melancap. Kena menggerakkan seluruh otot2 di badan seolah2 melakukan hubungan seks atau bersenam terutamanya bahagian bawah seperti pinggul dan punggung. Letaklah alat melancap pada kedudukan degree yang sepatutnya di atas katil, lantai, atau selit di mana2 dan jangan sesekali menggunakan tangan untuk menurun-naikkan alat melancap itu.

3. Praktiskan posisi2 seks. Selain daripada untuk memberi senaman pada badan dan elakkan keadaan rehat, ini juga penting untuk menguatkan stamina di ranjang dan mempraktiskan badan dan otak untuk tahan lama dan tidak mudah cepat ejakulasi. Ada banyak posisi seks yang korang dah penah tengok sms melayan porno, cuba selitkan alat melancap tu di benda yang boleh membantu korang dalam berlatih posisi2 ni. Woman-on-top, missionari, doggy style. Tengok wiki je http://en.wikipedia.org/wiki/Sex_positions










4. Amalkan sexual rhythm. Ketika melancap dengan tangan, kita pakai gosok laju2 je janji pancut. Dan selalunya rangsangan dimulakan dari kepala zakar sehingga ke bawah, dari atas ke bawah. Elakkan beri tekanan dengan ritma ini. Semasa mendayung keluar masuk alat melancap anda, lakukan ritma yang terbalik iaitu masuk perlahan tetapi tarik keluar dengan cepat.

Ini adalah rahsia pelakon porno yang hebat di ranjang. Jika kita memasukkan dengan laju, kepala zakar yang paling sensitif akan mudah terlebih rangsangan sehingga orgasma menjadi cepat. Untuk elakkannya, tukarkan ritma anda dengan perlahan pada sorong masuk tetapi laju ketika keluar. Paling baik ialah kita menarik zakar sehingga hampir2 ia terkeluar daripada lubang cipap palsu tersebut dan terus masuk balik dengan kelajuan yg lebih perlahan dan ulang sehingga 8-10 kali sorong tarik.

Jika anda tidak pernah merasa cipap sebenar atau palsu, memang tak akan tahu betapa sukarnya untuk menahan diri dari terpancut. Bila dah try sendiri, baru rasa 3-4 kali sorong tarik dah nak terpancut. Jadi jangan gopoh terus henjut laju2, memang confirm akan pancut dan lepas tu dah letih dan malas nak sambung.

5. Amalkan sebanyak 3-4 cycle. Jadi sebagai permulaan bagi beginner, amalkan kaedah rhythm terbalik ini 8-10 kali dan berhenti seketika dalam 3-5 minit dan sambung balik. Kalau rasa mahu terpancut tu ada lagi, tunggu lagi beberapa minit dan sambung balik cycle seterusnya dengan dayungan 8-10 tadi. Lakukan sebanyak 3-4 cycle sebagai permulaan. Nampak macam sikit tapi agak susah untuk newbie.

Tujuan kaedah cycle ini adalah untuk memberi impak orgasma yang hebat. Semasa kita rasa mahu terpancut, kelenjar prostat dan kelenjar air mani sedang aktif merembeskan cecair pada saluran vas deferens untuk proses ejakulasi di mana rangsangan sedang mencapai tahap maksimum pada thresholdnya.

Apa-apa dayungan atau rangsangan seterusnya akan terus menyebabkan kita berada pada point of no return, dah tak boleh nak tahan lagi dh sebab tindak balas ejakulasi sedang berlaku. So apabila rasa nak pancut, kena tunggu biar threshold rangsangan menjadi reda dan turun sedikit. Dan dengan beberapa cycle yang setiapnya ada gap, ini membolehkan sistem saraf beradaptasi untuk menjadikan kadar threshold menurun dan tidak mudah terpancut awal.

Kalau fail dan tak capai target, jangan putus asa dan cuba lagi untuk sesi akan datang. Practice makes perfect. Bila dah ada progression, tingkatkan bilangan dayungan tadi mengikut kadar kemampuan masing2..Semakin banyak cycle, semakin lama anda bertahan dan salah satu nikmat yang dicari2 dalam kaedah ini ialah nikmat orgasma tanpa pancutan.

Nikmat orgasma tanpa pancutan ialah apabila tubuh kita berada dalam keadaan saat hampir2 orgasma tapi disebabkan amalan cycle+ rhythm tadi, ia beradaptasi untuk kekal berada dalam keadaan itu tanpa ejakulasi sebenar berlaku. Threshold rangsangan sewaktu ini adalah sangat tinggi tapi tidak mencapai maksimum untuk ejakulasi.

Untuk orang normal, hanya sedikit tambahan rangsangan akan terus memaksa badan mengalami orgasma tapi bagi yang telah lama praktis, threshold maksimum itu kekal dengan badan mengalami nikmat hampir memancut tapi tak pancut2 pun.

Bayangkan kita terasa perasaan sebelum pancutan tu, di mana hanyalah untuk satu saat je tapi jikalau kita praktis, ia boleh bertahan sepanjang kita mendayung mengikut ritma yang sekata. Dan apabila kita mencapai tahap ini, bermakna kita sudah boleh mengawal orgasma mengikut tempoh yang kita suka.

Kalau mahu beraksi selama satu jam, kita akan mengalami nikmat itu selama satu jam dan untuk tamatkannya, hanya perlu mengubah ritma ayunan tadi dengan mempercepatkan sorongan masuk. Inilah yang dilakukan oleh kebanyakan pelakon porno, mereka boleh bertahan selama mana mereka mahu dan bila mahu tamatkan aksi, mereka hanya perlu melakukan lancapan secara laju untuk memaksimakan threshold.

Bagi yang masih baru, teruskan praktis mengikut kadar kemampuan masing2 dengan target yang sesuai untuk diri. Selepas target tercapai dan anda boleh tinggikan target dan kalau rasa mahu tamatkan sesi hari itu, teruskan mendayung sehingga anda mencapai orgasma. Orgasma tersebut adalah sangat berbeza dari lancap cara biasa dan pancutan air mani pun lebih banyak >8 kali kerana ia terkumpul oleh proses cycle tadi.

6. Amalkan teknik pernafasan. Bernafas secara tenang boleh mengelakkan ejakulasi pramatang kerana apabila nafas laju dan tidak teratur, kita mudah hilang fokus untuk terus melakukan rhytm secara sekata dan mengawal threshold orgasma. Untuk elakkan nafas laju, bernafaslah menggunakan mulut. Cuba sedut udara melalui ruang2 pada bibir mulut  dalam keadaan mulut seperti sedang menyedut air dalam straw. Sedut udara ketika tarik keluar dayungan dan hembuskan ketika menolak masuk zakar. Ini boleh membantu untuk fokuskan kiraan ritma dan cycle.

7. Lakukan praktis secara berkala. Jadikan ini sebagai praktis untuk menghebatkan stamina dan persediaan sebelum berkahwin dan bukannya melancap semata2. Set kan masa untuk praktis dan bukan lakukannya hanya sekadar ingin bayar bil air tertunggak. 20 minit sudah memadai untuk beginner.

Sekiranya anda terpancut awal, kalau boleh cuba rehat sebentar dan sambungkan lagi dan anda akan dapat bertahan lebih lama. Elakkan rasa malas atau hilang mood bila terpancut awal kerana ia akan menjadi habit sewaktu kahwin di mana selepas terpancut, mood seks terus hilang sehingga hari seterusnya. Dan anda tidak akan progres sampai bila2 dan kekal dengan masalah ejakulasi pra matang.

Kalau boleh, sewaktu mengalami orgasma, teruskan mendayung dan bukannya berhenti. Anda akan dapat catch up tempoh refraktori untuk kembali ereksi dengan cepat untuk sesi kedua.

Mulakan dari awal kalau anda masih muda, pasti dapat membina masa depan yang cemerlang. Tukarkan habit melancap pada kaedah yang sihat dan membantu menempuh zaman perkahwinan nanti.

20111218

Promosi Akhir Bulan Julai

Harga turun 40-50% mengikut stok, valid until 10th Ogos 2012

email kepada kepuasan_anda@yahoo.com


1. Harga RM 55 RM 20 (dalam bekas tahan lasak yang menarik bentuknya, ketat di dalam)


2. Harga RM 80 RM 40 (dibentuk berdasarkan anatomi dalaman kemaluan perempuan sebenar, getah sangat lembut macam kulit sebenar)




3. Harga RM 120 RM 60 (Dengan getaran yang maksima pada klitorisnya, sesuai untuk stamina training), free hand humping friendly, dengan tapak yang rata, so tak perlu pegang untuk mendayung)




4. Harga RM 65 RM 32 (berserta alat getaran)


Promosi hanya tertakluk pada tempoh yang diberikan saja, siapa cepat dia dapat

20111024

Promosi Terbaru Oktober 2011

Penghabisan stok alat melancap bulan Oktober, Japanese Pussy kini FREE saja, hantaran 1-2 hari saja dengan bungkusan yang penuh privasi. Promosi sampai tamat bulan ni. Cepat sebelum terlambat...Tak perlu sertakan apa2, hanya rebut peluang ini saja

E-mail pada kepuasan_anda@yahoo.com segera alamat anda

20110901

Promosi Penghabisan Stok Ogos

japanese pussy percuma sebagai stok penghabisan utk pelanggan2 semua. siapa yg bertuah dia dapat

Apa yg perlu anda lakukan ialah hantarkan e-mail dan beri satu kaedah melancap paling pelik yg pernah dilakukan dalam satu perenggan ayat. Promosi ni hanya utk 10 hari dari sekarang

kepuasan_anda@yahoo.com

p/s - bagi yg tanya pasal fb group tu, group ni didelete secara automatik oleh pihak fb atas report tertentu, lepas ni akan direstore semula.harap maklum

20110807

Patung Seks


RM80 

Kalau mahu henjut si badan montok tiap2 malam apa salahnya
Dengan ketinggian 63 cm,
 ia boleh menjadi teman tidur anda yg kecil molek, berupa perempuan seksi


Anda boleh menghenjut pemuas nafsu ini sama ada melalui lubang depan atau belakang, siapa nak haramkan kalau main belakang dengan patung kan. jangan kantoi sudaa



video


Tapi kalau nak bergangbang ok gak


video